понеділок, 17 вересня 2018 р.


«Ми пізнаємо світ »
Працівники бібліотеки№47 провели з учнями1-3-х класів    школи «Майбуття» 
екологічний урок-гру
«Ми пізнаємо світ ».
Діти поринули в чарівний світ природи. 
Протягом  уроку бібліотекарі намагались донести до дітвори,що всі люди тісно пов’язані з природою .Природа є    джерелом  існування для  людини.
.





Юлія Северюхіна провела літературну вікторину «Загадкові явища природи» та  загадала загадки-жарти «У гостях у феї Флори». 

Дітям були представлені книги Завязкина  «Большая книга.Динозавры» із серії «Мир вокруг нас» .Яскраві малюнки та ілюстрації  книг дають можливість  дітям краще пізнати тварин,які жили на нашій планеті мільйони років назад. 



Дітям продемонстрували  книжки письменників ,які писали  про тварин і природу взагалі.Це книги Виталия Бианки, Михаїла Пришвина,Євгенія Чарушина ,Миколи Сладкова та Георгія Скребицкого.
Вікторія Кузнець прочитала  дітям твори Євгенія Чарушина «Волчишко», «Воробей», «Васька,бобка и крільчиха». Діти з цікавістю сприймали  весь представлений для них  матеріал і задавали багато запитань. В  дитячому відділі була оформлена  книжкова виставка «В мире заповедной природы».Захід проводився з метою розширити і збагатити знання дітей про природу рідного краю, виховувати дбайливе ставлення до всього живого. Знайомство із чудовими, гарно ілюстрованими виданнями розширить світогляд дітей
Під час заходу діти дізналися про рослини, птахів і звірів, які занесені в Червону книгу. Це означає, що їх вже, на жаль, ніхто ніколи не побачить. Сподіваємось, що участь дітей в таких заходах, зробить їх чуйними до всього живого на землі.відкриють завісу таємниці чотирьох стихій, чотирьох основоположних елементів Всесвіту - вогню, землі, води, повітря.
 Проводячи екологічний урок,ми разом з вчителями прищеплюємо дітям добро і повагу до всього живого.
  


Немає коментарів:

Дописати коментар