суботу, 15 вересня 2018 р.

Бібліотечний урок для першокласників в бібліотеці №47
12 вересня учні 1-б класу школи «Майбуття»  завітали до бібліотеки  Олеся Гончара.

Класний керівник школярів- Людмила Логвина. 
Основна  тема бібліотечного уроку-
«Про книгу і бібліотеку». 
Тетяна Рейда і Юлія Северюхіна провели екскурсію і відповіли на такі питання як: що  означає слово «бібліотека»?;про місця зберігання бібліотечних книг та правила користування книгами; про основні відділи  обслуговування читачів.
Продовжуючи  мандрівку книжковим містом,бібліотекарі звертали  увагу дітей на  книжкові виставки для молодших школярів. Серед них: «Чарівний світ казок», «По стежках української казки»,»В країні улюблених героїв» та виставку дитячих малюнків «Я -художник» .

Тетяна Рейда  наголосила  на тому, що на книжкових виставках стоять найкращі книги і ,що всі книжечки чекають на своїх читачів. Вона сказала: «До бібліотеки приходять діти, такі, як і ви,беруть книги на тиждень, або на два. Книжечки радіють. Вони люблять мандрувати і хочуть,щоб кожен із вас взяв їх додому і прочитав».















Під час  бібліотечного уроку діти бачили, як багато книг в бібліотеці і з великою зацікавленістю роздивлялися їх. Вони  одержали інформацію про роботу самих бібліотекарів.

Юлія Северюхіна загадувала загадки та провела з школярам вікторину  по творам улюблених дитячих авторів .




















По завершенню мандрівки,  діти  познайомились  з   ляльковими іграшками,які  пошили діти ,які займалися в  ляльково- театральній  студії при бібліотеці. Маленьким школярикам дуже сподобалось бути в бібліотеці і всі дружньо вигукували"До зустрічі".

Немає коментарів:

Дописати коментар