четвер, 27 вересня 2018 р.

Бібліогусениця-  вуличний флешмоб.
26 вересня працівники бібліотеки №47 ім.Олеся Гончара, на передодні свята до Дня бібліотек, організували бібліогусеницю  з учнями 4- Б класу  (класний керівник Алла Романча ), учнями 4-А (класний керівник Олена Єрмакова) та учнями 8-х класів ОСШ №78.
Бібліогусениця це- нова форма роботи з читачами  з ціллю заохочення молоді до читання тільки на вулиці..Школярі, бібліотекарі та вчителі організували своєрідний флешмоб.

Від дверей школи  до дверей бібліотеки простягнувся живий ланцюг любителів книги. По дорозі  до бібліотеки бібліотекарі задавали учням загадки про літературних героїв і всі дружньо,хором відповідали.



 Школярі з кольоровими  повітряними кульками і книгами в руках прийшли до входу бібліотеки. В такому ланцюгу приймало участь біля 80-ти дітей. Всі дружньо створили бібліогусеницю . Біля бібліотеки діти читали вірші про книгу,про рідну мову та рідне місто. Вчителі привітали бібліотекарів з професійним святом. Бібліотекарі ,в свою чергу,подякували всім за добрі слова . По закінченню  школярі подарували всім бібліотекарям повітряні кульки. Всім дуже сподобалось.

Немає коментарів:

Дописати коментар