четвер, 29 серпня 2019 р.


     «З пензлем в руках і ніжністю у серці»
                       художній вернісаж 
14 серпня до бібліотекі № 47 завітали учні 5-го класу ЗОШ №78 на  художній вернісаж Заздалегідь бібліотекарі підготували цікавий відео матеріал  для дітей.  
В читальному  залі була організована книжкова виставка з дитячими малюнками, на яких були зображені улюблені герої з дитячих книг. Крім того, дітей очікувала захоплююча подорож до чарівного лісу, де вони познайомилися з казковими лісовими жителями: гномами, мавками, водяними, володарями стихій .

Після подорожі Вікторія Лунгу запропонувала дітям пограти в гру. Кожен з присутніх уявляв себе детективом. Завданням було встановити, за описом про якого казкового героя йде мова. Завдання було виконано, діти розгадали всіх казкових героїв.










Ще одним сюрпризом для дітей була бабуся  Шо-Шо, яка завітала до бібліотеки із незвичайними загадками. Бабуся Шо-Шо зашифрувала назви казок у смайликах. Дітям дуже сподобалось таке завдання, вони змагалися між собою, хто першим відгадає назву казки. Гості бібліотеки продемонстрували, що літо — це час не тільки для відпочинку, але й для активного читання, і головний помічник у цьому, звичайно, бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар