вівторок, 3 вересня 2019 р.


                                            «Україна - єдина країна »

 З нагоди 
28 річниці   Незалежності України в читальному залі бібліотеки №47
 імені Олеся Гончара організована книжкова виставка з назвою  
 «Україна - єдина країна ». Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам бібліотеки  легко зорієнтуватися у такому складному питанні,
як походження  Української держави та боротьба за її  встановлення,а пантеон героїв дасть приклад для наслідування.
 День незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею. 
Люди  споконвіку цікавились минулим. 

Історія –це набір фактів і дат.Це безперервний процес,який не зупиняється ані на мить. 
Той,хто розуміє цей процес ,зможе зробити правильний вибір сьогодні. 
Саме для цього,спираючись на праці гігантів української історії та етнографії  ми всі,український народ,вибудували цей єдиний ланцюг  подій минулого,що врешті призвело до появи на мапі  світу незалежної держави із такою красивою назвою –Україна.Всі ці події  та факти написані в багатьох підручниках «Історії України". 
28-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це - велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.Але отримати Незалежності –досить.ЇЇ треба зберегти,розвинути,захистити й передати дітям.
  Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.
  У ці святкові серпневі дні, приурочені до Дня Незалежності України,працівники бібліотеки        в   усіх бажаючих запрошують  до перегляду книжковаї виставки.


Немає коментарів:

Дописати коментар