суботу, 19 грудня 2020 р.

 Найулюбленіше  дитяче свято -

                                           день Святого Миколая.

Ось кілька книг, які стануть в нагоді до прийдешнього свята.Традиція вже дещо забута, різки давно канули в небуття, а батьки намагаються покласти малюкам під подушку не тільки солодощі, але й приємний подарунок.Діти пишуть Святому Миколаю листи, так само як і Санта Клаусу, і загадують найчастіше не по одному бажанню. У деяких родинах існує традиція: на кожне свято до подарунків обов'язково додавати книгу, прищеплюючи таким чином звичку читати і смак до гарної літератури.

Книжка, яку треба прочитати до дня Святого Миколая.

Разом з цією книжечкою дитина, та й вся ваша родина, наповниться святковим очікуванням і настроєм. Діти дізнаються, хто такий Святий Миколай і чому він приносить подарунки. А ще можна разом заспівати про нього пісеньку.

Ось вже дитинча приготувала носок, написала листа Святому Миколаю, склала власну «скарбничку добрих справ», забралась в ліжко, заплющила очі і чекає чуда. Святий Миколай обов'язково прийде до кожного і нагородить щедрим подарунком за хорошу поведінку. Може, комусь навіть пощастить побачити його на власні очі і особисто попросити про щось важливе в житті.

 Гостинці з Ялинового лісу.

Багатофункціональна книжечка, яка стане гарним елементом спільної підготовки до свята у родині. Нею можна і зайняти дитину на деякий час, і провести разом затишний вечір. Адже в цій невеликій книжці є і казка, і розмальовки, і цікаві завдання, і англійські слова, і навіть рецепт ароматного імбирного печива!Ілюстрації художниці Катерини Степанищевої доповнять святкову атмосферу і наповнять теплом і радістю серця.

 Подорож листа. Історія до свята Миколая

Історія заповітного бажання однієї маленької дівчинки, про який вона написала Святому Миколаю.Лист дуже переймався через свою важливу місію, оскільки хотів, щоб непросте бажання обов'язково збулося. Але перш, ніж це станеться, йому доведеться пережити багато випробувань і пройти довгий шлях до чарівника.

                                                                 Різдвяна   книжка

Чудово ілюстрована книжка та унікальна збірка історій про головні зимові свята українського народу - від Миколая до Водохреща.Є в ній розповіді про походження того чи іншого свята, опис традицій, тексти колядок, щедрівок та інші віршовані твори, якими прийнято обмінюватися на свято. Все це доповнює красивий об'ємний вертеп.Це видання буде гарним путівником для дитини будь-якого віку. Життя – дуже цікава, однак разом з тим, складна штука. І коли стоїш на порозі дорослішання, ще навіть не уявляєш собі, що чекає попереду. Найголовніше – треба бути до всього готовим, вміти приймати виважені та правильні рішення, не опускати руки, йти життєвим шляхом з високо піднятою головою…

 «Марта з вулиці Святого Миколая»

Повість української письменниці Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая» саме для тих, хто скоро ступить на стежину дорослого життя. Сюжет книжки – розповідь про дівчину-підлітка, її дорослішання, життєві цілі та світосприйняття, ствердження як особистості. Юна леді мріє малювати та прагне стати відомою художницею. Паралельно з життям головної героїні розвивається сюжетна лінія життя її близьких та друзів. Повість – розповідь про життя, з усіма його мінусами та плюсами, коханням та неприязню, вірою та зневірою, повна натхнення, перемог та фіаско. Історія розуміння та сприйняття себе й оточуючих. Читаючи нову працю Матіяш, розумієш, що авторка, як той Святий Миколай, дарує любов та радість своїм читачам, робить все, щоби порадити, стати в нагоді. Цю історію варто прочитати усім без винятку, бо вона зцілює, надає сил, дарує надію, якої ми усі так потребуємо.

 Подробнее: https://www.yakaboo.ua/marta-z-vulici-svjatogo-mikolaja.html

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар