четвер, 6 червня 2019 р.



«Книжкове літо» 

з бібліотекою №47ім.Олеся Гончара


3 червня в бібліотеці №47 разом з дітьми молодших класів була проведена гра-вікторина по творчості Корнія Чуковського «Корній Чуковський:що,де,коли?».

Наступили літні канікули ,які надали дітям безліч вільного часу для відпочинку і  їх розвитку .

Літо - час ігор та розваг . Але ніхто з дітей та батьків не забув про літнє читання. Працівники бібліотеки багато зробили для заохочення  дітей до читання влітку. До послуг малечі  в дитячому відділі  розкриті полиці з цікавими  та гарно ілюстрованими книжками. Тематичні виставки допоможуть  їм вибрати  необхідну книжку та розширити свій кругозір .
На даний період в школах діють літні табори і до бібліотеки знову завітали учні. Такі зустрічі  в літній період сприяють підвищенню читацької активності ,відпочинку та проведення змістовного дозвілля.

Тетяна Рейда розповіла  про дитячого  письменника  Корнія Чуковського. Діти прийняли участь в вікторині і конкурсах під назвою «Уважні і начитані» та «Чарівна корзинка». Малечі зачитували цитати із видатних і знайомих творів письменника. Всі присутні гуртом,випереджаючи один одного, відгадували героїв  творів Корнія Чуковського.
В  чарівній корзинці були заховані багато іграшок ,які придумали і пошили  діти ,що займались в театральній студії. Школярі одягнули на пальчики іграшки і почали   ставити сценки,фантазувати та гратися. Всім  було весело і цікаво.
На кінець зустрічі  бібліотекарі побажали малечі відпочивати  та читати книжки з задоволенням.

Вітаємо всіх дітей з літніми канікулами!!!
Гарного настрою та відпочинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар