четвер, 19 серпня 2021 р.

                                                                                                                         З  Днем                                 Незалежності,                             Україно!

Бібліотека 47 ім.О.Гончара до 30-ї річниці Незалежності України організувала для своїх читачів книжкову виставку,матеріали якої висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України. Представлена література розкриває історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди.

 В книгах, представлених на виставці, викладено матеріали історичних досліджень минулого та аналітичні нотатки про сьогодення нашої держави.  

Книги допоможуть читачам зробити нашу далеку минувшину ближчою та зрозумілішою, усвідомити сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю.30 років тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави.  імірк     

Читачі показують свою любов до нашої країни в своїх малюнках, читають біля  виставки відомі вірші українських поетів Т. Шевченка,  Л. Костенко, В. Симоненка.





Немає коментарів:

Дописати коментар