вівторок, 3 квітня 2018 р.


Свято дитячої книжки в бібліотеці №47.
Школярі приватної школи №Майбуття"
2 квітня  в бібліотеці № 47 імені Олеся Гончара відбулося святкування Міжнародного Дня дитячої книги.
Бібліотекари організували і провели літературний вернісаж «Із казки в казку».
Щороку ,в день народження відомого данського казкаря Ганса Крістіана Андерсена, відзначається Міжнародний День дитячої книги, який був заснований у 1967 році згідно з рішенням Міжнародної ради дитячої книги .
 
Тетяна Рейда,завідуюча бібліотекою№47,знайомить школярів з дитячою книжкою
Метою   проведення цього літературного свята в бібліотеці є привернення уваги школярів до дитячої книги, популяризація книги серед дітей. До бібліотеки завітали учні перших класів школи «Майбуття». Для школярів були підготовленні на столах багато яскравих книжок та дитячих журналів.Адже,  знайомство з книгою починається саме з яскравих малюнків, а надалі із змісту книг. Діти зразу занурились в історії казок, у чарівний вир дитячої літератури. Бібліотекари,
Ірина Топільська і Вікторія Кузнець, розповіли дітям про те, що саме з дитячої літератури починається пізнання світу, його багатогранності  і формування інтелекту дорослої людини.
Завідуюча бібліотекою Тетяна Рейда познайомила дітей з дитячою літературою. Вона підготувала і показала відеоматеріал про життєвий шлях  Ганса Крістіана Андресена. Діти переглянули мультиплікаційну казку  « Срібні ковзани» великого казкаря.
В завершення заходу, бібліотекар Вікторія Кузнець провела ігрову вікторину, в якій діти із задоволенням відповідали на запитання, таким чином продемонстрували, що добре засвоїли нові знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар