четвер, 21 листопада 2019 р.


  "Різні нації - різні стилі етикету"
Ірина Топільська і Юлія Северюхіна прийняли участь в проведені диспута «Різні нації - різні стилі етикету»,який пройшов  в ЗОШ №78.
В заході про моральність  брали участь учні 8-А, 8-В класів з класними керівниками Юлією Дмитрієвою  і Вірою  Кутовою .
Лідія Болдинська, бібліотекар ,відкрила захід з питань: «Що для вас означає толерантність?», «Які якості ви розумієте під толерантністю?», «Як ви думаєте, чому вона так актуальна сьогодні?», «Як ви оцінюєте це явище в сучасному світі? , « Чи потрібні взагалі такі поняття як толерантність, дружба народів, або ними можна знехтувати? ».
 





Активну участь в дискусії  приймала  вчитель  історії   та правознавства Алла  Брославська. 
Вона підняла питання : «Що таке "булінг" та чому про нього треба говорити?».



Цей диспут активізував аудиторію. Під час полеміки у  школярів  формувалось тверде  ставлення до таких  понять,як :«мораль», «повага», «справедливість», «доброта»,  «толерантність». Особливий інтерес  у хлопців викликали  питання, які знайомили з прикладами шанобливого і дружнього спільного проживання представників різних народів .




 Юлія Северюхіна  розповіла про книги  та газетно-журнальні  статті ,які   були представлені  на книжковій  виставці  «Не заперечуй ,а розумій».
 В дискусії активну участь приймали учні 8-А класу: Ксенія Блохіна ,  Тетяна Волкова,  Анна Донець,  Марина Лешішак, Данило Мізрахі,  Віра Шкуренко та  учні 8-В класу:  Тимур Герехелія,  Дарина Сиваш, Костянтин Тарасенко.

В кінці  усі  учасники заходу  написали  свої думки та побажання  на  плакаті - пам'ятці «Стіна толерантності»,який кожен рік буде поповнюватись новими висловами. Ці побажання   написані від душі  і були добрими та щирими.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар