понеділок, 17 лютого 2020 р.


«Крізь пекло Афганської війни»
17 лютого в бібліотеці  №47  пройшла година спогадів про Афганську війну під назвою «Крізь пекло Афганської війни».
На захід запросили читачів бібліотеки.
15 лютого 2020года виповнилося 31 рік виведення радянських військ з Афганістану. Виведення військ в 1989 році і то, як воїни-афганці воювали, як був здійснений висновок, є реальними подіями, які підтверджують стійкість, мужність і ратну доблесть наших солдат воїнів. 
Афганістан ...У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила тисячі молодих життів, скалічила долі. У Афганську війну пройшли понад 620 тисяч військовослужбовців.




Ведучі, Вікторія Лунгу та Юлія Северюхіна, познайомили читачів з історичними подіями війни в Афганістані, а також розповіли про те, як мужньо і професійно виконували свій обов'язок наші солдати, як в найскладніших умовах проявляли вони стійкість і благородство, зберігали вірність військовій присязі і обов'язку. Користувачі бібліотеки змогли познайомитися з книгами та іншими виданнями, знайомлять з історією війни в Афганістані, її героями, переглянути підготовлені відеоролики та презентації, прослухати пісні про Афганську війну.
До заходу була оформлена інформаційна виставка «Ми в пам'яті зберігаємо Афганістан», а захід супроводжувався показом слайдовий презентації «Час вибрав їх».
Читачі подивилися кліпи і фрагменти фільмів про Афганську війну «Не за планом військове кіно», «Репортер». Всі присутні вшанували Хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів. Після закінчення заходу по обличчях хлопців було видно, що подвиг воїнів-інтернаціоналістів, майже їхніх ровесників, не залишив їх байдужими і знайшов відгук у їхніх серцях.





Немає коментарів:

Дописати коментар