вівторок, 9 березня 2021 р.

 

            14 лютого -день  закоханих     

Бібліотека №47 ім.О.Гончара представляє книжкову виставку про кохання.


11 лютого  працівники бібліотеки №47 ім.О.Гончара організували для читачів  ілюстративно-тематичну книжкову виставку під назвою «14 лютого -день  закоханих».

Книги на виставці підібрані за такими розділами: «Теплі  історії про кохання», «Серце,що кохає», «Любові чарівні сторінки». Кожен розділ виставки представлений цитатами  про кохання від видатних митців літератури - Г. Сковороди ,І.Франка ,Павла Грабовського. Першій  розділ представив матеріал про історію, легенди і традиції святкування дня Святого Валентина. Поетична сторінка  читачам рекомендує вірші А.Фета, С.Єсеніна, О.Пушкіна,А.Ахматової,Ліни Костенко.

Бібліотекарі склали список книг про кохання  видатних українських  та зарубіжних письменників ,тому що ні один розділ виставки не може вмістити  книги, які  ми рекомендуємо читачам.

 


День святого Валентина тільки раз на рік, а ось романтичний настрій і стан закоханості хочеться відчувати кожен день. І допоможуть читачам у цьому найкращі сучасні книги про кохання, в яких описані неймовірні і дуже красиві історії. Читачі звертають увагу на цей список і беруть  рекомендовані  книги на книжкових полицях для читання додому.

Серед таких рекомендованих книг це: «Джейн Эйр», »Грозовий перевал» Шарлотты Бронте, «Дневник Бриджит Джонс» Хелен Филдинга, «Чувство и Чувствительность», «Гордость и предубеждение» Джейн Остин, «Великий Гэтсби» Фрэнсис Скотт Фицджеральда, «Дневник памяти» Николас Спаркса, «Кохання під час холери» Габриэль Гарсия Маркес, «Мастер и Маргарита» Булгакова,книги Януша Вишневського,Люко Дашвар,Сесілії Ахерн,Любко Дереша,Ф.Саган,Є.Золя та інші.

Кожен читач ,який приходить на побачення з книгою в ці передсвяткові дні, від бібліотекарів одержує валентинку в вигляді сердець. На валентинках  читачі  пишуть назву улюбленої книги .Переглянувши  всі валентинки, бібліотекарі можуть зробити аналіз   читацьких вподобань. В ці дні читачі з задоволенням беруть читати книги про кохання.

Бібліотекарі запрошують всіх читачів до бібліотеки і читати улюблені книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар