четвер, 16 травня 2019 р.


        «В полоні дитячої любові»
Родинне свято в бібліотеці №47 
                                                               ім. Олеся Гончара
«В полоні дитячої любові» під такою назвою 15 травня  пройшло родинне свято  в бібліотеці №47 для учнів 3-х класів ЗОШ№78.Свято проведено до Міжнародного Дня сім’ї .На свято завітали діти кружка «Диліжанс» з керівником Інною Волчановою , батьки та бабусі дітей.








                                             Традиційно  День сім'ї  в  Україні відзначається  15 травня
З вступним словом вступила Тетяна Рейда,яка цікаво і змістовно  розповіла про історію та традиції  цього свята. Наголошуючи на тому ,що  це свято повинно  стати  важливим  для  зміцнення родини. Адже,родиною для дитини стають не лише батьки, але і  друзі,  школа.

Вікторія Лунгу підготувала відеопрезентацію   «Щаслива родина-багата країна» . За основу в презентації було взято сімейне дерево,кожна  гілочка  складалась  з запитань про  сім'ї  в цілому,сімейні та дружні відносини,про дітей та батьків. Перегляд відео не залишив байдужим . Періодично задавались запитання і  присутні в залі  гучно відповідали.
Ірина Топільська  підготувала книжкову виставку  і зробила огляд нових книг  про сімейні  відносини. Серед таких книг книги:  Галина Шереметева «Путь от рождения к мудрости или как вырастить детей счастливыми»,Юлія Гиппенрейтер «Родителям :Книга вопросов и ответов»,Разида Ткач «Сказотерапия детских проблем», Найджел Латта  «Прежде чем ваш ребенок сведет вас с ума»,Сергей Ключников «Внутреняя сила:стратегия владения собой».
Діти з кружка  «Диліжанс» порадували всіх присутніх своїми виступами.Зокрема , Анна Батизат»(2-А) прочитала вірші «Бабушка», «Печальная лошадь», «Женитьба»; Максим Колотовник (3-А) декламував вірші «Мы друзья», «Картошка», «Лень»;Люба Метельська(4-А)  дуже емоційно прочитала вірш «Солидная дама» , «Лень»;  Владислава Чечина (4-А) –«Собаченка»;Владимир Ракул (З-А) – «Тридцать шесть и пять»;
Миша Баштанний (6-А) прочитав  гумореску «Вареники»; Олександр Гук(6-А)  і Кирилл Колотовичев(3-Г)- «Позитив». Присутні в залі з задоволенням подивились міні-сценки «Вредные советы»,які показали діти з кружка.
Інна Волошина наголосила на тому,що « сім'я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.».











В кінці батьки ,вчителі щиро подякували бібліотекарів  за організацію свята .В залі панував святковий настрій,це свідчило  про те,що свято відбулось і присутні це відчули.
Тетяна Рейда -завідуюча бібліотекою


Немає коментарів:

Дописати коментар