понеділок, 13 травня 2019 р.


"Подвиг  дідів  гідний поваги"
8 травня бібліотека №47 прийняла активну участь в проведення  святкування  Дня перемоги.

 8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій  світовій війні.
На захід були запрошенні учні 4-х і 6-х класів ОСШ №78.
З вступним словом виступили бібліотекарі Юлія Северюхіна і Лідія Болдинська. Вони висловити повагу всім борцям проти нацизму, розповіли про увічнення пам’яті  загиблих воїнів, жертв війни, про воєнні  депортації та злочини проти людяності, скоєні у ці роки.

Катерина Семенова ,викладач музичної школи №6,для всіх присутніх проспівала знайомі кожному з нас  пісні   «Перемога», « 9 травня», «Червоні маки».
Вікторія Лунгу зробила і показала  слайдові презентації  про воєнні дії та перемогу в війні.
Протягом всього заходу учні читали вірші  та співали  сучасні українські пісні до Дня Перемоги.
Дмитро Кириченко проспівав пісню «Ти одесит,Мишка»,Єва Лощинська виступила з піснею «Отмените войну»,Тимур Середа  заспівав пісню «Коли закінчиться війна».
Учні музичної школи №6, Дар’я Полякова і  Настя Сімонова,  з великим натхненням проспівали пісні «Рушник»  і  «Мої батьки».
Пісні до Дня Перемоги 9 Травня завжди викликають сум, адже мільйони людей склали життя у боротьбі з ворогом за рідну землю.
Цей подвиг не може бути забутий.  Пісні до Дня Перемоги 9 Травня дуже тяжкі за змістом, адже описують події, які відлунням звучать і до наших днів.
В кінці заходу Юлія Северюхіна висловила побажання ,що кожна людина повинна   вірити в те, що  війна ,яка триває на території України скоро закінчиться,а  матері і жінки не будуть плакати за своїми синами та чоловіками,які захищають нашу землю від ворога.
 З святом  9 –го Травня!

Немає коментарів:

Дописати коментар