понеділок, 18 лютого 2019 р.


ІСТОРІЇ ДЛЯ ЗАКОХАННИХ...

Кохання - це джерело натхнення,радості, енергії, стимул жити та творити, створювати і вдосконалюватися. Це непередаване відчуття захвату та щастя, що ти любиш і тебе люблять! Це бажання дарувати радість коханій людині, робити приємні сюрпризи, бути поруч. 

Про що ж писати напередодні Дня святого Валентина, як не про кохання. Як відомо, кохання, крім того, що взагалі загадкове і прекрасне почуття, ще й чудодійно впливає як на душу, так і на тіло.Ідеальних людей не існує. В парі люди доповнюють один одного. Любов - це терпимість до недоліків того, кого любиш. Коли залишаєшся сам собою при будь-яких обставинах, і саме за це тебе цінує і любить твоя друга половинка, тоді розумієш, що тебе кохають щиро, всім серцем і "не змінюючи" на свій лад.

. Сучасний День святого Валентина - романтичне свято кохання та щастя.
 Цього дня люди у багатьох країнах на різних контингентах висловлюють свої почуття любові й прихильності друзям, коханим. Тому з цієї нагоди в бібліотеці № 47 організована книжкова виставка присвячена Дню всіх закоханих. Всім читачам було запропоновано ознайомитись з представленими книгами, вони із задоволенням знайомилися з виставкою та брали до рук книги. У День закоханих не можна не говорити про любов і кохання, які наповнюють наше серце.  Коханням «хворіли» в усі часи. Тому про нього гак багато написано і сказано. Але повторень немає, тому що неповторні самі люди, долі, й кожна любов особлива, прекрасна і величава. Тому в книгах, які представлені на нашій виставці описані неймовірні історіі кохання.

Немає коментарів:

Дописати коментар