середу, 6 березня 2019 р.


             «Жінки,сьогодні ваше свято!!!»
                          Виставка - експозиція до Дня 8 березня

6 березня ,напередодні  святкування 8 березня,члени бібліотечного кружка «Умей-ка»  порадували  читачів бібліотеки,особливо  жінок , оригінальними  виробами , створеними своїми руками з  різних підручних   матеріалів. Святкування жіночого дня асоціюється з ніжними мімозами, пролісками, тюльпанами.  
Всі роботи експонувалися на виставці під назвою «Жінки,сьогодні ваше свято!!!».


Подарунок, зроблений своїми руками, таїть у собі тепло і особливу привабливість. Красиві поробки   являють собою квіткові композиції з різних основ та пронизані ніжними почуттями до улюблених мам і бабусь. Ці букетики будуть гарними прикрасами і далі на робочих столах бібліотекарів . Паперові квіти не зів'януть і довго будуть тішити мам та читачів нагадуючи нам про  дитячу повагу та любов. Щоб зробити такі паперові квіти , потрібні бумага, ножиці ,трохи часу і терпіння.
 На прохання бібліотекарів  учні молодших класів школи «Майбуття»  намалювали портрети своїх мам та малюнки    з букетами  весняних квітів. Малюнки  довго будуть радувати наших читачів.

Виставка до жіночого свята   яскрава і дуже гарна. Вона стала прикрасою читального залу бібліотеки. Всі користувачі бібліотеки з цікавістю розглядають кожен малюнок  і букетик.


Немає коментарів:

Дописати коментар