четвер, 7 березня 2019 р.


                      "Жінки,це свято для Вас" 
                                 Свято 8 Березня.
Бібліотека №47 з повагою прийняла запрошення на святкування 8 Березня в школі №69.

 7 березня  працівники бібліотеки ,школярі, матері та бабусі зібрались разом,всією класною родиною  в 1-Б класі ОСШ№69,щоб вшанувати жінку - матір, бабусю, сестричку - всіх жінок на землі.

Свято 8 Березня проходило під назвою "Жінки, це свято для Вас!!!" .  
З першим словом виступила Наталія Беліменко,класний керівник.В своєму виступі вона привітала всіх присутніх з святом 8 Березня,розповіла про історію та традиції  його святкування.Вона наголосила на тому,що «жінка – це у першу чергу матір. А сила материнської любові ще не пізнана до кінця, хоч оспівана у сотнях, а може, тисячах поетичних творах. Для кожної матері єдиною втіхою завжди залишаються діти. У них вона знаходить радість, ними пишається, ними живе».


Далі свято  продовжили діти. Протягом всього заходу , учні читали вірші  та співали пісні , показуючи як  вони шанують   своїх матусь  за їх ласку і любов. Вірші читали - Настя Дончева,Маруся Дончак,Ксенія Соколова,Даніїл Ставер,Настя Шарапова.
Ксенія Федорова і Даніїл Корчевський заспівали пісню «Дівчина –весна». Всі дружньо заспівали «Пісню про матір», «Відкриває проліска матусі..», «Бабушка,я без тебя не могу».








Артем Борисов виступив в ролі Карсона,висловлюючи гарні побажання жінкам.  

Особлива увага з боку дітей була приділена  бабусям,які, в свою чергу,  залюбки приймали   найкращі  вітання  і  добрі  побажання. Дома діти намалювали букети з квітами і ці малюнки подарували своїм рідним мамам та бабусям.
В кінці заходу ,всі присутні дружньо привітали жінку - вчителя ,щиро вшанували  її роботу та  побажали найкращі  вітання.
Батьки  побажали всім  присутнім любові, наголошуючи на  тому,що в ній сила людини.  На кінець дороговказ для всіх: «Пам’ятати про те ,що життя прекрасне,бо воно саме по собі вже є дивом».


Немає коментарів:

Дописати коментар